Online Stopwatch

00:00:00
Start/Stop Reset RondetijdHoe werkt deze fullscreen online stopwatch?

Op onderstaande online stopwatch kan je eenvoudig de tijd meten en tussenstanden opslaan. De stopwatch heeft een handige fullscreen stopwatch functie, hiermee kan je groot in beeld de gemeten tijd en tussentijden laten zien.Gebruik deze stopwatch online op je PC, tablet of smartphone. De stopwatch heeft een handige tussentijden (laptimes) functie. Ben je op zoek naar een timer? Kijk dan bij de online timer.

Veelgestelde vragen over de stopwatch

Ik zie soms haperingen, beïnvloed dit de meting?

Allereerst: dit beïnvloed de meting niet! De haperingen hebben de maken met de snelheid van je browser, deze kan moeite hebben de miliseconden te tonen. De tijdsmeting wordt echter constant synchroon gehouden met jouw eigen computerklok en is hierdoor zeer precies. Eventuele haperingen worden direct gecorrigeerd.

Waar kan ik de stopwatch voor gebruiken?

Je kan met deze online stopwatch de tijd meten tijdens een spel of tijdens een wedstrijd. Zou kan je bijvoorbeeld hardlooptijden meten of meten wie iets het snelste doet. Door de handige tussentijden kan je rondetijden makkelijk opslaan. Ook is deze fullscreen stopwatch handig voor gebruik in de klas.

Kan ik deze online stopwatch inzetten voor officiële tijdsmetingen?

We doen ons uiterste best deze stopwatch accuraat te maken echter voor zakelijke doeleinden of sportevenementen is het verstandig een geijkte stopwatch te gebruiken.

Kan ik de stopwatch ook op volledig scherm weergeven?

Ja, de online stopwatch is ook een fullscreen stopwatch. Je kan de fullscreen functie inschakelen door op het icoontje rechts bovenaan de stopwatch te klikken.